OVER ONS

ATEX Equipment: Uw Specialist in 100% Elektrische ATEX Oplossingen

In een wereld die steeds meer nadruk legt op duurzaamheid en veiligheid, neemt ATEX Equipment een voortrekkersrol in als uw betrouwbare leverancier van 100% elektrische, ATEX-gecertificeerde machines en apparatuur. Als experts in zowel de verkoop en verhuur van volledig elektrische ATEX-apparaten, onderscheiden we ons ook in het ombouwen van bestaande machines welke voldoen aan de ATEX-normen.

WIE ZIJN WIJ?

ATEX Equipment staat symbool voor duurzaamheid, veiligheid en innovatie. Ons team van deskundigen is volledig toegewijd aan het leveren van elektrische oplossingen die niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, maar ook bijdragen aan een groenere planeet.

WAT DOEN WIJ?

Onze activiteiten omvatten:
Verkoop en Verhuur: Wij bieden een breed scala aan 100% elektrische, ATEX-gecertificeerde machines en apparatuur voor diverse industriële toepassingen.

Ombouw en Aanpassing: Gespecialiseerd in het converteren van bestaande machines naar volledig elektrische systemen, waarborgen we dat uw apparatuur niet alleen veilig is maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

ONZE MISSIE

Het is onze missie om de veiligste, meest duurzame en efficiënte elektrische oplossingen te bieden voor werkomgevingen in explosiegevoelige industrieën. Wij zetten ons in voor het minimaliseren van milieu-impact terwijl we de veiligheid en productiviteit maximaliseren.

WAAROM KIEZEN VOOR ATEX EQUIPMENT?